Fraktalternativer i nettbutikken

Vi har gratis frakt på kjøp over 2000,- Dette gjelder kun salg av nettbutikk produkter og ikke utleieprodukter. Varer som sendes med “Gratis frakt” sendes til nærmeste postnord utleveringssted.

Ønsker du hjelp med å frakte utleieprodukter kan du velge et alternativ i kassen, eller ta kontakt med oss. 

Små pakker blir sendt med posten og levert som pakke i postkasse. Det er vekt og volum som avgjør om den kan leveres i postkassen.  

Andre pakker blir sendt med postnord. Du kan i nettbutikken velge om du ønsker pakken sendt til nærmeste postnord utleveringssted eller levert hjem.

Er du bedriftskunde kan du i kassen velge å få pakker levert til din bedrift-adressen. Vennligst oppgi en leveringsadressen som er bemannet på dagtid når du bestiller.

Merknader til fraktalternativ kan skrives i ordrenotat når du legger inn en bestilling.   

Leveringstid

Har vi varene på lager sender vi senest neste virkedag. Postnord har normalt en leveringstid på 1-5 virkedager*  i store deler av Norge. Du kan lese mer om postnord sine leveringstider her: Leveringstid PostNord – bedrifter og privatpersoner | PostNord

Små og lette pakker som sendes til din postkasse har en leveringstid på 2-5 dager*. Pakken leveres sammen med øvrig post og følger leveringsintervaller og tider til posten. Du kan se når ditt postbud leverer post i din postkasse her: Levering av post annenhver dag (posten.no)

*Det kan forekomme transportforsinkelse som følge av trafikkulykker, stengte veier, og andre uforutsette hendelser.