Når du besøker nettsiden vår lagrer vi produkter du har sett på. Vi bruker dette til for eksempel å vise deg produkter du nylig har sett. Vi bruker også informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven mens du surfer på nettstedet vårt.

Når du kjøper fra oss, ber vi deg om å gi informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, e-postadresse, telefonnummer, kredittkort/betalingsinformasjon.  Vi bruker denne informasjonen til for eksempel å Sende deg informasjon om din bestilling, svar på dine forespørsler, Behandle betalinger, Overholde alle juridiske forpliktelser vi har.

Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til, og vi ikke lenger er lovpålagt å beholde dem ifm. regnskaps- og avgiftsmessige årsaker. Dette inkluderer navn og e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse. Vi tar også vare på omtaler, hvis du velger å skrive dem.

Vi aksepterer betalinger gjennom VIPPS og Stripe. Når betalingen behandles, vil noen av opplysningene dine overføres til VIPPS eller Stripe, inkludert informasjon som er nødvendig for å gjennomføre eller behandle betalingen, slik som kjøpesum og betalingsinformasjon.

Vi bruker Google analytics for å lage anonyme statistikker over besøk på nettsiden. Dette gjøres for å gi oss en oversikt over hvilke sider og produkter som blir besøkt og antall ganger det blir besøkt.